Terkos Gölü’nde Kano Devrildi, Üç Kişi Kurtarıldı

Arnavutköy Terkos Gölü’nde Balık Tutma Macerası

Arnavutköy Terkos Gölü’nde balık tutmak için kanoyla açılan 3 kişi, kano devrildikten sonra suya düştü. Yaklaşık 1 saat boyunca kurtarılmayı bekleyen bu kişiler, sonunda başka bir tekne tarafından kurtarıldılar.

Olay, dün akşam saatlerinde Terkos Gölü’nde meydana geldi. Balık tutmak amacıyla göle kanoyla açılan 3 kişi, dengelerini kaybedince kano devrildi. Suya düşen bu kişiler, yaklaşık 1 saat boyunca kurtarılmayı beklediler. Neyse ki, kıyıda bulunan bir vatandaşın sesleri duyması sonucu olaya müdahale eden balıkçı teknesi, suya düşen kişileri kurtardı. Kurtarma ve kıyıya çıkarma anları cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Olay yerinde ilk yardım yapılan 3 kişi, ambulanslarla hastaneye götürüldü ve sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.- İSTANBUL

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Related Posts

Kene taşıyan hayvanlara dikkat

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte Türkiye genelinde kene vakalarında artış yaşanıyor. Kene yapışması sonucu bulaşan Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı nedeniyle son bir ayda Sivas’ta biri bebek 4 kişi, Tokat’ta da bir bebek hayatını kaybetti.

Uzman: Çölyak Hastalığının tek tedavisi glütensiz beslenme

Dahiliye Uzmanı Op. Dr. Dündar Güngör, çölyak hastalığının tek tedavisi glütenden kaçınmak olduğunu belirterek, “Yumurta, et, balık, tavuk gibi gıdalar tüketilirse çölyak hastalığını büyük bir oranda tedavi edilmiş oluyor ve bağırsak sağlığına kavuşmaya başlıyor. Aynı zamanda glütenden her zaman uzak durulması gerekiyor” dedi.

İç Dünyamız Artık Görülüp Ölçülebiliyor!

Zihin, beyin ve bedenin ayrı ayrı değil, bir bütün olarak işlev gördüklerini belirten uzmanlar, aralarındaki uyumun, sağlıklı bir yaşamın temeli olduğunu ifade ediyor. 

Nöroloji Uzmanı uyardı: Günlük yaşamı etkileyen unutkanlıkları ciddiye alın!

Nöroloji Uzmanı uyardı: Günlük yaşamı etkileyen unutkanlıkları ciddiye alın!

Uzmanı uyardı: 50 yaş sonrasında görme kaybına neden olabilir!

Sarı nokta hastalığı, 50 yaş ve üzerindeki bireylerde sıkça görülen ve görme kaybına yol açabilen ciddi bir göz rahatsızlığıdır. Göz Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Nursal Melda Yenerel, erken teşhisle bu kaybın önüne geçilebileceğini belirtti.

Beyin ölümü gerçekleşen Iraklı Elias’ın organları umut oldu

Samsun’da kazada yaralanıp, kaldırıldığı hastanede beyin ölümü gerçekleşen Iraklı Elias Naif Elias Nasır’ın (16) 2 böbrek, 2 kornea, kalp ve karaciğeri, 6 kişiye umut oldu. Nasır’ın dayısı Meşal Gaip Huseyin Nasır, “Biz 9 senedir Samsun’dayız. Vatandaşların bize çok iyilikleri oldu. Biz de buna bir karşılık göstermek istedik” dedi.