Nevşehir’de battaniyeye sarılı ceset bulundu

Nevşehir’de Battaniyeye Sarılı Halde Bulunan Erkek Cesediyle İlgili Şok Edici Gelişme

Nevşehir’de meydana gelen olayda, battaniyeye sarılıp toprağa gömülmüş bir erkek cesedi bulundu. Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar beldesinde 1 Mayıs’ta hayvanlarını otlatan bir çoban, şok edici keşfi yaparak durumu hemen yetkililere bildirdi.

Olay yerine sevk edilen jandarma ve sağlık ekipleri, yaptıkları incelemeler sonucunda cesedin silahla karnından vurularak öldürüldüğünü belirledi. Ardından ceset, otopsi için Nevşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kimliği belirlenemeyen cesedin üzerinde yapılan çalışmalar sonucunda, cesedin kimliğini saptamak için başlatılan çalışmalar sürüyor. Olayla ilgili detaylı soruşturma ise devam ediyor.

Related Posts

Özgür Özel’den partililere tepki: 6 ay randevu yok

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, mitingde kalabalığa katılmayan partililere tepki göstererek özel kalemine talimat verdi. Özel, “6 ay buradaki kimseye randevu yok.” dedi.

Atla markete gitti: “Alkollü araç kullanmak”tan ceza yedi

Mersin’de atıyla markete giden bir kişi, “alkollü araç kullanmak” ve “kara yolunda hayvan bulundurmak” suçlarından toplam 10 bin 263 TL ceza yedi.

Refah’taki Kuveyt Hastanesi’nin bir haftalık tıbbi stoğu kaldı

Gazze Şeridi’nin güneyindeki Refah kentinde bulunan Kuveyt Hastanesi, yalnızca bir haftalık tıbbi malzemelerinin kaldığını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın KKTC ziyareti: Rum yönetimi endişeli

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın KKTC’ye gerçekleştirdiği ziyaret, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’ni (GKRY) dış destek arayışına sevk etti.

Çerkezköy’de yangın: Dumanlar kilometrelerce uzaktan gözüküyor

Çerkezköy’de bulunan Veliköy Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bir fabrikada yangın çıktı. Yangın nedeniyle oluşan dumanlar, kilometrelerce uzaktan görülebiliyor.

Düzce’de bakkal ve ev yandı

Düzce’de alt katı balkon, üst katı ev olan binada yangın çıktı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir