Kübra Par’dan bomba kulis bilgisi! Özgür Özel ve Mansur Yavaş’tan kritik görüşme

CHP’de adaylık tartışmaları devam ederken, Özgür Özel ve Mansur Yavaş’ın dün bir araya geldikleri ortaya çıktı.

ÖZEL İLE YAVAŞ ARASINDA GÖRÜŞME

tv100 Ana Haber Sunucusu Kübra Par, yayında Cumhuriyet Halk Partisi ile ilgili bomba kulis bilgisi verdi. Par, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş’ın dün bir görüşme gerçekleştirdiğini aktardı.

“YAVAŞ, ADAY BELİRLEME KONUSUNDAKİ ÇEKİNCELERİNİ SIRALADI”

Par şu ifadelere yer verdi: “CHP’li üst düzey kaynağımdan aldığım bir son dakika bilgisini paylaşmak istiyorum. Bugün, Özgür Özel ‘erken seçimin adayı erken belirlenir’ diyor, ABB Başkanı Mansur Yavaş ‘Aday belirleme erken’ diyordu. Özgür Özel ve Mansur Yavaş dün CHP Genel Merkezi’nde görüştüler. İlk aldığım bilgi Yavaş, aday belirleme konusundaki çekincelerini sıraladı. Ve bir kez daha erken dedi. Özel bir kez daha ön seçim yapacağını yineledi. Yani konuşsalar da şimdilik bir uzlaşı/anlaşma yok. Öyle gözüküyor.”

Related Posts

Mehmet Boynukalın’dan AKP’yi kızdıracak operasyon açıklaması

İstanbul Sözleşmesi ve ekonomiye yönelik açıklamalarıyla sıkça gündeme gelen eski Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi İmamı Mehmet Boynukalın bile CHP’ye yönelik operasyonlara tepki gösterdi.

Ryanair uçağında panik dolu anlar: Yangın alarmı devreye girdi! Yolcular kanattan atlayarak kaçtı

İspanya’nın Palma de Mallorca Havaalanı’nda, Manchester’a gitmek üzere hazırlanan bir Ryanair uçağında yangın alarmı nedeniyle acil tahliye gerçekleştirildi. Bazı yolcular, yangın alarmı nedeniyle paniğe kapılarak uçağın kanadından atladı.

İsrail ordusu yargı kararına rağmen Tulkerim Mülteci Kampı’nda Filistinlilerin evlerini yıkıyor

İsrail ordusunun, İsrail Yüksek Mahkemesinin kararına rağmen işgal altındaki Batı Şeria’nın kuzeyinde bulunan Tulkerim Mülteci Kampı’nda Filistinlilerin evlerini yıkmaya devam ettiği belirtildi.

Diyanet İşleri Başkanı: Orman yangınlarına karşı camilerde dua edilecek

Diyanet İşleri Başkanlığı, orman yangınlarının sona ermesi için ülke genelindeki camilerde yatsı namazı sonrası dua edileceğini açıkladı.

Gözaltına alınan Tutdere’nin ‘Menzil’ sözleri gündem oldu

CHP’li belediyelere yönelik bu sabah düzenlenen operasyonlarda Antalya, Adana ve Adıyaman büyükşehir belediye başkanları gözaltına alındı. Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere’nin Menzil tarikatına yönelik geçmişte yaptığı açıklamalar gündem oldu.

Son dakika… Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere gözaltına alındı

CHP’li Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere gözaltına alındı.