İstanbul’da Kurşunlama Olayı: 5 Şüpheli Yakalandı

İstanbul’da 5 otel ve iş yerinin kurşunlanması olaylarına karışan şüpheliler yakalandı. Yaşı küçük şahısların birçok suç kaydı olduğu belirlendi.

Edinilen bilgilere göre, Avcılar Merkez Mahallesi Fatih Sokak’ta faaliyet gösteren Lantıs Otel’e 4 Şubat günü saat 06.50’de düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili polis ekipleri geniş çaplı çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda kasklı 2 şahsın motosikletle kaçış istikametlerinin yer aldığı kamera görüntüleri sıralı şekilde incelendi. Yapılan incelemede olay sonrası Büyükçekmece’ye giden şüphelilerin Civan A., R.A. (16) ve Mert I. (18) oldukları tespit edildi. 15 Şubat’ta Özel Harekat destekli operasyonla Civan A. ve R.A. yakalandı. Şüphelilerin alınan ifadesinde motosikleti R.A.’nın kullandığı ve Mert I.’nın da otele ateş ettiği öğrenildi. Şüphelilerin “firar evi” olarak nitelendirdikleri Büyükçekmece’deki eve aynı gün düzenlenen baskında A.T.A. (17) yakalandı. Mert I.’nın evine düzenlenen operasyonda ise Mert I. ve Enes Hüseyin E. yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler Avcılar Asayiş Büro Amirliği’ne götürülürken, olayda kullanılan motosiklet Büyükçekmece ilçesi Pinartepe Mahallesi Mesnevi Sokak’ta bulundu. Operasyon anı saniye saniye kameraya yansıdı.

Motosikletin plaka sorgusunda çalıntı olduğu anlaşılırken, Mert I. ve Enes Hüseyin E.’nin Esenyurt ve Büyükçekmece ilçelerindeki iş yerlerini kurşunlama olaylarına müşterek olarak karıştıkları belirlendi.

Toplam 5 iş yeri kurşunlama olayına karışan şüphelilerden Enes Hüseyin E.’nin 4 suç kaydı, A.T.A.’nin 1 suç kaydı, Mert I.’nın 10 suç kaydı, R.A.’nın 20 suç kaydı, Civan A.’nın da 21 suç kaydı olduğu tespit edildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor. – İSTANBUL

Related Posts

İsrail’in “kalıcı işgal” planına Avrupa ülkelerinden tepki: Gazze Filistin halkına aittir

İspanya, Norveç, İrlanda, Slovenya, İzlanda ve Lüksemburg’un dışişleri bakanları İsrail’in güvenlik kabinesi tarafından bu hafta onaylanan Gazze’nin kalıcı işgalini ve Filistinlilerin bölgeden tehcir edilmesini öngören planına tepki gösteren bir …

Yunanistan ve Mısır, işbirliği anlaşmasına imza attı

Yunanistan ve Mısır, Doğu Akdeniz’de artan gerilim karşısında siyasi ve güvenlik işbirliğini derinleştirmek amacıyla stratejik ortaklık anlaşması imzalıyor. Görüşmelerde göç krizi ve uluslararası hukuka saygı çağrısı öne çıkıyor.

İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu: Yoksulluğumuzu dahi konuşamaz hale geldik

İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu, TBMM’deki grup toplantısında gündeme açıklamalarda bulunuyor.

Son Dakika! Hindistan’dan Pakistan’a füze saldırısı

Son dakika gelişmesine göre, Hindistan, Pakistan’ın 3 bölgesine füzelerle saldırdı.

HSK seçimlerinde gerginlik: CHP seçimden çekildi!

TBMM Karma Komisyonu’nda yapılan Hâkimler ve Savcılar Kurulu (HSK) seçimlerini CHP, anayasa ve iç tüzük ihlali gerekçesiyle terk etti. CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan, “HSK’ya seçtirdiğiniz isimlerle yargıyı rakiplerinizi telef etmek için kullanacaksınız bu yol yol değildir” dedi.

Son dakika… Sudan Limanı’nda arka arkaya patlamalar

Görgü tanıkları, Sudan Limanı’nda peş peşe patlama sesleri duyulduğunu bildirdi. İtfaiye ekipleri, limanda çıkan yangını söndürmeye çalışıyor.