Ekrem İmamoğlu’ndan Erdoğan’ın ‘sandık’ açıklamasına yanıt: ‘Hodri meydan, hemen seçim!’

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün yaptığı konuşmada, “Sosyal medya gazıyla, bindirilmiş kıtaların tezahüratları eşliğinde koltuk rüyası görenleri uyandırmak için en etkili ilaç sandıktır” ifadelerini kullanmıştı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Erdoğan’ın bu konuşmasını sosyal medya hesabından alıntılayarak sandık çağrısı yaptı.

İmamoğlu, “Milletimiz için, en etkili ilaç sandıktır. Ülkemizin derhal sandığa ihtiyacı vardır. Millet büyüktür! HODRİ MEYDAN, HEMEN SEÇİM” ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün partililerine yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullanmıştı:

“Sosyal medya gazıyla, bindirilmiş kıtaların tezahüratları eşliğinde koltuk rüyası görenleri uyandırmak için en etkili ilaç sandıktır. Bunun için AK Parti olarak 2028 cumhurbaşkanlığı ve 2029 mahallî idareler seçimlerine çok sıkı hazırlanmak mecburiyetindeyiz. Yurt dışıyla birlikte 65 milyonu bulan seçmenlerimizin her birinin gönlünü kazanmak, desteğini almak için çok yönlü bir çalışma yürüteceğiz.

Küresel ve bölgesel etkinliğimizi artırırken bir yandan da insanımızın bizar olduğu hepimizin malumu sorunların çözümünü hızlandıracağız. Buna paralel olarak yapacağımız, güçlü bir vizyonu, kapsamlı bir programı, iddialı projeleri içeren iyi bir hazırlıkla milletimizin karşısına çıkacağız.

Böylece eser ve hizmet siyasetimizin çıtasını çok daha yükseğe taşıyacağız.  Niyet hayır, akıbet hayır diyerek yeni dönemimizin ve yürüteceğimiz bilinçli, planlı, programlı, kuşatıcı, hasbi, harbi çalışmaların şimdiden hayırlara tebdil olmasını diliyorum.”

Related Posts

Evinde ölü bulunan genç kadının kocası İzmir’de yakalandı

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde, yabancı uyruklu kadının evinde ölü bulunmasıyla ilgili maktulün kocası İzmir’de gözaltına alındı.

Berkan Kutlu’ya İspanya’dan talip

İspanyol kulüp Espanyol, Galatasaray’da forma giyen Berkan Kutlu’yu kiralamak için harekete geçti.

İsrailli polis İran’la savaşta sığınağı halka kapattı, içeriden kişisel eşyaları çıktı

İsrail’de bir polis amirinin İran ile savaş sırasında halka açık olması gereken bir sığınağı kapalı tuttuğu ortaya çıktı. Açılması emredilen sığınaktan amirin kişisel eşyaları çıktı.

Oğlu mülakatta elendi… AKP’li isim AKP’ye isyan etti

Eski AKP İzmir İl Başkan Yardımcısı Ayşe Cankurtaran’ın oğlu Kerem Cankurtaran Milli Savunma Üniversitesi mülakatında elendi. Cankurtaran, sitem dolu bir mesajla partisine isyan etti.

Gölcük’te Plaj Voleybolu Turnuvası Sonuçlandı

Gölcük Belediyesi tarafından düzenlenen plaj voleybolu turnuvası, küçükler kategorisinde heyecan dolu final müsabakalarıyla sona erdi. 149 takım ve 322 sporcunun katıldığı turnuvada, küçük sporcular izleyenlerden büyük alkış aldı.

Bursa’da katı atık depolama alanında yangın

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde, katı atık depolama alanında çıkan yangın kontrol altına alındı.