Edirne ve Kırklareli’nde 15 düzensiz göçmen yakalandı

Edirne ve Kırklareli’de Düzensiz Göçmen Operasyonu

Edirne’de yapılan güvenlik güçlerinin denetimleri sonucunda kent genelinde 12 düzensiz göçmen yakalandı. Yakalanan yabancı uyruklular, gerekli işlemlerinin tamamlanmasının ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne sevk edildi.

Aynı şekilde, Kırklareli Emniyet Müdürlüğü ekipleri de Cumhuriyet Mahallesi’nde 3 düzensiz göçmeni yakaladı. Yakalanan göçmenler de işlemlerinin tamamlanmasının ardından Pehlivanköy Geri Gönderme Merkezi’ne teslim edildi.

Related Posts

Romanya’da yenilenen cumhurbaşkanı seçimi ikinci tura kaldı

Romanya’da yenilenen cumhurbaşkanı seçimi ikinci tura kaldı

Trump’tan Alcatraz hapishanesinin yeniden açılması talimatı

ABD Başkanı Donald Trump, California eyaletinin San Francisco kentinde bulunan ve müzeye çevrilen Alcatraz hapishanesinin “azılı suçlular” için yeniden açılması konusunda Federal Cezaevleri Bürosu’na talimat verdi.

Binlerce sözleşmeli öğretmen alınacak: Başvurular için bugün son gün

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), 15 bin sözleşmeli öğretmen alımı için başvurular bugün saat 16.00’da sona erecek.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e saldıran zanlı hakkında yeni karar!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e AKM’deki protokol kapısından çıkarken yumruklu saldırı düzenleyen zanlı Selçuk Tengioğlu’nun gözaltı süresinin bir gün uzatılmasına karar verildi.

İsrail ordusu Gazze işgalini genişletme planları kapsamında yedek askerleri çağırmaya başladı

İsrail ordusu Gazze işgalini genişletme planları kapsamında yedek askerleri çağırmaya başladı

Katil İsrail’in saldırılarında 20 Filistinli daha hayatını kaybetti

İsrail ordusunun Gazze Şeridi’nin çeşitli bölgelerine gece saatlerinden bu yana düzenlediği geniş çaplı saldırılarda 20 Filistinli hayatını kaybetti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir