Çiğli’de Kadın Cinayeti: Demet Akarsu’ya Veda

Çiğli Kadın Cinayeti Sonrası Demet Akarsu Son Yolculuğuna Uğurlandı

İzmir’in Çiğli ilçesinde eski eşi tarafından defalarca bıçaklanarak öldürülen kadın, son yolculuğuna uğurlandı.

Dün Balatçık Mahallesi 8953 Sokak’taki evinde eski eşi Halil T. (46) tarafından defalarca bıçaklanarak öldürülen 45 yaşındaki Demet Akarsu için Gümüşpala Merkez Camisi’nde cenaze töreni gerçekleştirildi.

Cenaze töreninde acılı anne Suna Polat, kızının tabutu başında gözyaşı dökerken ayakta durmakta güçlük çekti.

Anne Polat, “45 yaşında kızımı toprağa verdim, dağlar taşlar acıyın bana yavrumu kaybettim” diyerek ağıt yaktı.

Cenaze töreninde bazı kadınlar, Demet Akarsu’nun fotoğrafının yer aldığı “Kadın cinayetlerini durduracağız” yazılı pankart taşıdı.

Akarsu’nun cenazesi, cenaze namazının ardından Doğançay Asri Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Çiftin 2021 yılında evlendiği, 2 ay önce boşandığı ancak birlikte yaşamaya devam ettikleri öğrenildi.

Akarsu’nun Çiğli’de güzellik merkezi işlettiği, eski eşi Halil T’nin ise çeşitli suç kayıtlarının bulunduğu belirtildi.

Olayın Detayları

Dün Demet Akarsu ile eski eşi Halil T. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Halil T, Akarsu’yu vücudunun çeşitli yerlerinden defalarca bıçakladı.

Komşuların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ambulansla hastaneye kaldırılan Akarsu ne yazık ki kurtarılamadı.

Olay yerinde ele geçirilen suç aleti bıçak ile gözaltına alınan Halil T, emniyetteki işlemlerin ardından tutuklanarak adliyeye sevk edildi.

Related Posts

Erbaa’da feci kaza: Otomobil, yoldan çıkıp tarlaya düştü

Tokat’ın Erbaa ilçesinde, bir otomobil yoldan çıkıp tarlaya uçtu. Kazada biri bebek olmak üzere 6 kişi yaralandı.

Bu da oldu: Saati 900 liraya büyükanne kiralıyorlar

Hizmet sektörü her geçen gün kollarını genişleterek kimilerine gelir kapısı, kimilerine hizmet olarak dönüyor. Ancak bu seferki örnek biraz alışılmışın dışında…

Husumet Nereden Nereye: Atını Vurdu

Doğubayazıt’ta arazi anlaşmazlığı nedeniyle bir kişi, husumetlisinin atını tabancayla öldürdü.

Hatay’da Göçmen Kaçakçısı Yakalandı

Antakya’da 2 yıl 7 ay hapis cezası bulunan A.M. yakalandı ve tutuklandı.

Uluslararası Yat Yarışları Başladı

Marmaris’ten start alan yat yarışları, Kıbrıs’a 20-25 Temmuz tarihlerinde düzenleniyor.

Bakan Işıkhan’dan Terörsüz Türkiye Vurgusu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, ‘Terörsüz Türkiye’ vizyonuna vurgu yaparak, “Dağların arasında silah sesleri değil, atölyelerin, makinelerin, üretim tezgahlarının sesi yankılanacak” dedi.