CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den Veli Ağbaba’ya taziye ziyareti

CHP Heyeti, Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’nın ailesine taziye ziyaretinde bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır önderliğindeki heyet, CHP Genel Başkan Yardımcıları Burhanettin Bulut, Yankı Bağcıoğlu ve Genel Sekreter Selin Sayek Böke ile birlikte, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’nın 88 yaşındaki babası Hüseyin Ağbaba’nın vefatı nedeniyle taziye ziyaretinde bulundu.

Hüseyin Ağbaba uzun bir süredir çeşitli rahatsızlıklarla mücadele ediyordu ve maalesef dün tedavi gördüğü hastanede hayata veda etti. Baba Ağbaba’nın vefatı, ailesi ve yakın çevresinde derin üzüntüye neden oldu.

Cenaze Yarın Yeşiltepe Şehir Mezarlığı’nda Defnedilecek

Hüseyin Ağbaba’nın cenazesi yarın Yeşiltepe Şehir Mezarlığı’nda düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecek. Aile, bugün de taziye ziyaretlerini kabul etmeye devam edecek.

Related Posts

Fethiye’de orman yangınına müdahale devam ediyor

Muğla’nın Fethiye ilçesinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale edilmeye devam ediliyor.

İsrail ağır koşullarda alıkoyduğu 10 Gazzeliyi serbest bıraktı

Aksa Şehitleri Hastanesi’nden alınan bilgiye göre İsrail tarafından alıkonulan ve ardından serbest bırakılan 10 Filistinli, Kisufim geçidinden Gazze’ye giriş yaptı. Serbest bırakılan Filistinliler, yaptıkları açıklamada ağır insanlık dışı şartlarda tutulduklarını anlattı.

İzmir’de tefecilik ve şantaj operasyonu: İki tutuklu

İzmir’de acil nakit ihtiyacı olan vatandaşları yüksek faizle para vererek borçlandırdıkları ve senet imzalatarak zor durumda bıraktıkları tespit edilen altı isim yakalandı. Gözaltına alınan altı isimden ikisi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Trabzonspor tarihindeki 197. yabancı: Christ Oulai!

Trabzonspor, Fransa’nın Bastia takımından kadrosuna kattığı Christ Oulai ile 197’nci yabancı oyuncu transferini gerçekleştirdi.

Katil İsrail Gazze’de 200 ailenin sığındığı çadırları bombaladı

İşgalci İsrail ordusu, Gazze Şeridi’nin orta kesiminde yerinden edilen Filistinlilerin sığındığı çadır kampı, “tahliye” uyarısının ardından bombalayarak yok etti.

Uludağ’daki otel yangınında ihmaller zinciri ortaya çıktı: 23 yılda hiçbir ilave önlem alınmamış!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Bursa İl Koordinasyon Kurulu, 27 Mart 2025’te Uludağ’da 3 kişinin hayatını kaybettiği Kervansaray Otel yangınına ilişkin inceleme raporunu yayımladı.