Ölen annesinin yanında günlerce yalnız kalan bebek kurtarıldı

Arizona Polisinden Dramatik Kurtarma: Yalnız Kalmış Bebek Kurtarıldı

Arizona’da polis, annesinin ölümünden sonra günlerce yalnız kalan bir bebek için harekete geçti.

CBS News’un haberine göre, yetkililer, mayıs ayında meydana gelen olayla ilgili cuma günü açıklama yaptı. Phoenix polisi, 14 Mayıs’ta bir komşunun, yakın zamanda doğum yapmış olan komşusundan uzun süredir haber alamadığını belirterek ihbarda bulunduğunu aktardı. Bunun üzerine polis, kadının yaşadığı apartmana yönlendirildi.

Phoenix Polis Departmanı’nın vücut kamerası görüntülerinde, polis memurlarının dairenin kilitli olmayan penceresinden içeriye baktığı görüldü. Polisler, yerde yatan bir kadın farketti.

Bebek Hızlı Bir Şekilde Hastaneye Kaldırıldı

Odasına giren polis memurları, yatakta zayıflamış ve güçsüz kalmış bir bebek buldu. Görüntülerde, bir polis memurunun dikkatlice bebeği pusete koyduğu ve ardından başka bir polise teslim ettiği görüldü.

Polis açıklamasına göre, Phoenix İtfaiye ekipleri bebeği hastaneye götürerek tedavi altına aldı. Bebeğin tamamen iyileşmesi bekleniyor.

Maricopa County Adli Tıp Kurumu, annenin ölüm nedenini araştırırken, kadının kimliği henüz açıklanmadı.

Related Posts

BMGK’den Golan Tepeleri kararı

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK), BM’nin Golan Tepeleri’ndeki Ateşkes Gözlem Gücü’nün (UNDOF) görev süresini uzatma kararı aldı. Ayrıca kararda, UNDOF dışındaki tüm gruplara, UNDOF mevzilerini terk etmelerini ve barış gücü askerlerine ait araç, silah ve diğer ekipmanları iade etmeleri çağrısı yapıldı.

Kılıçdaroğlu’ndan Datça affı: Hakkımı helal ediyorum görevi iade edilsin

Eski CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Datça Belediyesi’nin resmi hesabından yapılan paylaşım nedeniyle sosyal medya hesaplarını yöneten Osman Akın’ın işten çıkarıldığı iddiasını üzerine yaptığı paylaşımda “Hakkımı helal ediyorum. Görevine iade edilmesi beni memnun eder” dedi. Kurultay davasının ardından CHP’e yönetimine geri dönme sinyalleri veren Kılıçdaroğlu, “Fonlarla beslenen gazetecileri, trolleri ve gözü dönmüş siyasetçileri ise Allah’ın adaletine ve milletin vicdanına havale ediyorum” vurgusu yaptı.

Özgür Özel: Bugünkü duruşma bir siyasi operasyon

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugünkü kurultay davası sonrası dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Gözler kurultay davasında: CHP Genel Merkezi’nde neler oluyor?

CHP’nin kurultay davası saat 10.00’da başlayacak. Hukukçular ve CHP yönetimi davanın ertelenmesi beklerken ‘mutlak butlan’ ya da ‘kayyum’ kararının da çıkabileceği konuşuluyor.

İşe giderken karşılaştı: Ne olduğunu anlayana kadar akla karayı seçti

Sabah işe gitmek için evinden çıkan bir adam, hayatında belki de bir kez karşılaşabileceği olağanüstü bir manzaraya tanıklık etti.

Bingöl’de cinayet 20 yıl sonra aydınlandı

Bingöl’de 2005 yılında yeni doğan bir kız bebek ölüme terk edilmişti. Cinayet zanlıları 20 yıl sonra yakalandı.