Erdoğan’ın ‘Keifi’ yerinde

Next Level Alışveriş Merkezi’nde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Sık Ziyaretleri

AKP Ankara Milletvekili Asuman Erdoğan’ın eşi olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hemşerisi Fatih Erdoğan’a ait Pasifik İnşaat şirketi tarafından inşa edilen Next Level Alışveriş Merkezi’ne Ziraat Bankası tarafından el konuldu. Daha sonra ise Ziraat Bankası, mekânı iktidara yakınlığı ile bilinen Bayburt Group’a satmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son zamanlarda Next Level’de bulunan Keifi adlı mekânda 3 farklı zaman diliminde oturması ve sohbet etmesi dikkat çekti. Bu ziyaretlerden ilki 2 Nisan 2024 tarihinde, diğeri ise CHP lideri Özgür Özel’in boykot kararı açıklamasının hemen ertesi günü olan 25 Mart 2025 tarihinde gerçekleşti. En son ziyareti ise dün, yurttaşlarla sohbet ederken yapıldı.

2 Nisan 2024

24 Mart 2025

Related Posts

Mehmet Boynukalın’dan AKP’yi kızdıracak operasyon açıklaması

İstanbul Sözleşmesi ve ekonomiye yönelik açıklamalarıyla sıkça gündeme gelen eski Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi İmamı Mehmet Boynukalın bile CHP’ye yönelik operasyonlara tepki gösterdi.

Ryanair uçağında panik dolu anlar: Yangın alarmı devreye girdi! Yolcular kanattan atlayarak kaçtı

İspanya’nın Palma de Mallorca Havaalanı’nda, Manchester’a gitmek üzere hazırlanan bir Ryanair uçağında yangın alarmı nedeniyle acil tahliye gerçekleştirildi. Bazı yolcular, yangın alarmı nedeniyle paniğe kapılarak uçağın kanadından atladı.

İsrail ordusu yargı kararına rağmen Tulkerim Mülteci Kampı’nda Filistinlilerin evlerini yıkıyor

İsrail ordusunun, İsrail Yüksek Mahkemesinin kararına rağmen işgal altındaki Batı Şeria’nın kuzeyinde bulunan Tulkerim Mülteci Kampı’nda Filistinlilerin evlerini yıkmaya devam ettiği belirtildi.

Diyanet İşleri Başkanı: Orman yangınlarına karşı camilerde dua edilecek

Diyanet İşleri Başkanlığı, orman yangınlarının sona ermesi için ülke genelindeki camilerde yatsı namazı sonrası dua edileceğini açıkladı.

Gözaltına alınan Tutdere’nin ‘Menzil’ sözleri gündem oldu

CHP’li belediyelere yönelik bu sabah düzenlenen operasyonlarda Antalya, Adana ve Adıyaman büyükşehir belediye başkanları gözaltına alındı. Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere’nin Menzil tarikatına yönelik geçmişte yaptığı açıklamalar gündem oldu.

Son dakika… Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere gözaltına alındı

CHP’li Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere gözaltına alındı.