16 yıl 8 ay hapis cezasıyla aranan firari yakalandı

Bolu Jandarma Ekipleri, ‘Çocuğun Nitelikli Cinsel İstismarı’ Suçundan Aranan Şahsı Yakaladı

Bolu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, ‘Çocuğun nitelikli cinsel istismarı’ suçundan aranan ve hakkında 16 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.S.’yi yakalamak için çalışma başlattı. JASAT ve Jandarma Asayiş timlerinin yürüttüğü operasyonlar sonucunda, E.S.’nin ormanlık alanda saklandığı tespit edildi. Jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla E.S., ormanda yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Related Posts

CHP’nin yaz dönemi programı netleşiyor: ‘AKP’nin kalelerinde’ mitingler devam edecek; işte o iller

CHP’nin yaz dönemi programı netleşiyor: ‘AKP’nin kalelerinde’ mitingler devam edecek; işte o iller

Yardım adı altında Gazze’yi işgal planı

ABD ve İsrail’in anlaştığı öne sürülen yardım planı, Gazze’nin tam işgalini amaçlıyor. Yardımlar, 1,2 milyon kişiyle sınırlı tutulacak ve sadece güneyde kurulacak toplama kamplarında dağıtılacak. Kalanlar ölüme ya da zorunlu tehcire mahkum edilecek.

3 kişiyi öldürüp, 2 kişiyi yaralayan katil, eşine ‘Sıra sende’ demiş

Muğla’nın Fethiye ilçesinde kayınpederi Şükrü Aysu (53), kayınvalidesi Adile Aysu (52) ve bir villada çalışan Muhammet Akbaba’yı (49) silahla vurarak öldüren, iki kişiyi de yaralayan Özcan Aybey’in (42) yargılandığı davanın duruşmasında dinlenen boşanma aşamasındaki eşi Nazlı Aybey (25), eşinin kendisini daha önce darbettiğini belirtip, “Özcan ayrıldıktan yaklaşık 6 dakika sonra silah seslerini duydum. Bana da ‘Senin yüzünden annen ve baban öldü, sıra sende’ yazılı bir mesaj attı” dedi.

İran ile ABD arasındaki görüşmenin tarihi belli oldu

İran ile ABD arasındaki dördüncü tur nükleer görüşmelerin 11 Mayıs’ta Umman’da yapılacağı doğrulandı.

Gazze’de 65 binden fazla çocuk açlık nedeniyle ölüm riski altında: 40 gündür ekmeğe erişim yok

İsrail’in uyguladığı abluka nedeniyle Gazze’de 65 binden fazla çocuğun açlık kaynaklı ölüm tehlikesiyle karşı karşıya olduğu bildirildi. Gazze’deki hükümetin medya ofisi yaptığı açıklamada “Bölgede 40 gündür hiçbir fırın çalışamıyor, halkın temel gıdası olan ekmeğe erişimi tamamen kesilmiş durumda” ifadelerini kullandı.

Trump, Çin’e uygulanan gümrük vergilerini yüzde 145’ten yüzde 80’e indirmeyi önerdi

Trump, Çin’e uygulanan gümrük vergilerini yüzde 145’ten yüzde 80’e indirmeyi önerdi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir