Yeneroğlu’nun istifasına Babacan’dan ilk açıklama: Partimizden ayrılıp da AK Parti’ye katılacak herhangi bir arkadaşımız olmaz

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Mustafa Yeneroğlu’nun İstifasını Değerlendirdi

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Mustafa Yeneroğlu‘nun istifasına ilişkin olarak kendisinin bu istifadan daha önceden haberdar olduğunu belirterek, “Bizim partimizden ayrılıp da AK Parti’ye katılacak herhangi bir arkadaşımız olmaz. Bizim AK Parti’den ayrılışımızın köklü sebepleri var” dedi.

Sözcü TV’de gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Babacan, Yeneroğlu’nun istifası ile ilgili şunlara değindi.

“Bizler üzüldük kuşkusuz. Bütün arkadaşlarımız üzüntü duydu. Mustafa Bey bizim kurucularımızdan, çok büyük emeği oldu. Mustafa Bey mesele haksa çok büyük hassasiyeti olan bir arkadaşımız. Tüm çalışmalarını duygu yoğunluğuyla yapan bir arkadaşımız. Mustafa Bey’in Türkiye’ye katkıları devam edecektir.”

“Bizim dostluğumuz onunla baki olur. Umarım kendisi için bir başka başlangıç olur. Benden helallik dilemişti. Ben yine buradan canlı yayında da söyleyeyim.”

“Benim şahsi hakkın sonuna kadar helal olsun. Partili olmasa da bizim çalışmalarımıza katkı veren çok insan var. Eminim ki biz de Mustafa Bey’in çalışmaların istifade etmeye devam edeceğiz.”

“Bizim AK Parti’den Ayrılışımızın Köklü Sebepleri Var”

Milletvekillerinin AKP’ye katılma ihtimaline karşın sorulan soruya da yanıt veren Babacan, bunun söz konusu olmadığını açıklayarak şunları söyledi.

“Bizim partimizden ayrılıp da AK Parti’ye katılacak, herhangi bir arkadaşımız olmaz. Bizim AK Parti’den ayrılışımızın köklü sebepleri var. Türkiye’deki adaletsizlikler, yolsuzlukla mücadele konusu… Bunlarla ilgili hiçbir değişiklik yok. Bu sebepler aynen durduğuna göre benim ya da başka arkadaşlarımızın AK Parti’ye dönmesi söz konusu olmaz. Tutarsızlık olur.”


Sorgu: Bir Kız Çocuğu Neden Babasını Öldürmek İster?



Günün Öne Çıkan Haberleri…

TIKLAYIN – Azerbaycan Hükümeti Kaynakları: Uçağın Düşmesine Rus Hava Savunma Sistemi Neden Oldu

TIKLAYIN – Narin Güran Davası | Aile Meclisinin Toplantı Videosu Mahkemede İzletildi: Çobanı Önce Darbedip, Sonra Saat Hediye Etmişler

TIKLAYIN – MHK’den Devrim Niteliğinde Karar: Hakem Atamalarında Sistem Değişiyor

TIKLAYIN – Erdoğan’ın Asgari Ücret Paylaşımına Cevap Yazmıştı: 2 Kere Gözaltına Alınan Kadir İpek Tutuklandı

TIKLAYIN – Şakir Paşa Ailesi Dizisinin Köşkü Kül Oldu: Sabotaj İhtimali Değerlendiriliyor

TIKLAYIN – CHP’de “Bildiri Krizi”; 13 Milletvekili Metnin Dilini “Ağır” Buldu, Değişiklikten Sonra Imzacı Sayısı Yükseldi İddiası!

TIKLAYIN – İpek Kıraç’ın Açtığı Vasi Davasında, “İnan Kıraç Hangi Toplantıda Olduğunun Farkında Değildi” Belgesi

TIKLAYIN – Merkez Bankası 22 Ay Sonra Faizi İndirdi

Related Posts

Tayland-Kamboçya neden kapıştı? Yıllar öncesinin krizi bitmiyor

Yıllar geçti, yeni bir çağa girildik ama bazı sorunlar var ki hala krizlere, savaşlara yol açıyor. Bakın Tayland ile Kamboçya ta 1900’lerden kalma bir sınır anlaşmazlığı nedeniyle günümüzde, yani 21. yüzyılda birbirine girdi. İki ülke arasında 800 …

Beşiktaş’ın genç yıldızı vedaya hazırlanıyor: Semih Kılıçsoy, İtalya yolcusu

Beşiktaş’ın altyapısından yetişen genç golcü Semih Kılıçsoy, İtalyan takımı Cagliari ile transfer görüşmeleri yapıyor. Genç yıldızın transferinin kısa süre içinde netleşmesi bekleniyor.

Denizlerde sıcaklık 30 dereceyi aştı

Türkiye’yi etkisi altına alan sıcak hava dalgasıyla beraber deniz suyu sıcaklığı da 30 dereceyi geçti. Sıcaklığın önümüzdeki günlerde daha da artması bekleniyor.

Trump, gözünü 18 bin nüfuslu ada ülkesine dikti: Göçmenler Pasifik’e gönderilecek

İngiltere basınına yansıyan haberlere göre, ABD yönetimi Pasifik’teki küçük ada ülkesi Palau’nun sınır dışı edilecek başka ülke vatandaşı göçmenleri kabul etmesini istiyor.

Astrolog Aysun Koç: Koçlar için eski sevgililer geri dönebilir, yaylar ikinci evliliğe açık

Astrolog Aysun Koç, Haberler.com stüdyosunda yaptığı açıklamalarda yeni ayın burçlara etkilerini anlattı. Koç burçlarına eski sevgililerin geri dönebileceğini, yay burçlarına ise ikinci evlilik fırsatı doğabileceğini söyledi.

Sakarya’da Orman Yangınları

Adapazarı’nda yangın kısa sürede söndürüldü, Hendek’teki yangın için ekipler mücadele ediyor.