Putin: Slovakya, Rusya ile Ukrayna arasındaki müzakereler için platform sağlamaya hazır

Rusya Devlet Başkanı Putin: Slovakya, Ukrayna İle Müzakereler İçin Platform Sağlamaya Hazır

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Slovakya’nın Rusya ile Ukrayna arasındaki müzakereler için platform sağlamaya hazır olduğunu belirtti. Putin, bu durumun Rusya için kabul edilebilir bir seçenek olduğunu ifade etti.

Vladimir Putin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Slovakya Başbakanı Robert Fico ile yaptığı görüşmede, “ağırlıklı olarak Ukrayna’daki barışçıl düzenlemeler hakkında konuştuklarını” açıkladı.

Fico’nun, Rusya ile Ukrayna arasındaki anlaşmazlığın barışçıl bir şekilde çözülmesi için kendi ülkesinde görüşmeler yapmayı teklif ettiğini belirten Putin, “Eğer iş bu noktaya gelirse, karşı değiliz. Neden olmasın? Bizim açımızdan bu tavır tarafsızdır ve kabul edilebilir bir seçenektir” şeklinde konuştu.


Günün öne çıkan haberleri…

TIKLAYIN – Azerbaycan hükümeti kaynakları: Uçağın düşmesine Rus hava savunma sistemi neden oldu

TIKLAYIN – Narin Güran davası | Aile meclisinin toplantı videosu mahkemede izletildi: Çobanı önce darbedip, sonra saat hediye etmişler

TIKLAYIN – MHK’den devrim niteliğinde karar: Hakem atamalarında sistem değişiyor

TIKLAYIN – Erdoğan’ın asgari ücret paylaşımına cevap yazmıştı: 2 kere gözaltına alınan Kadir İpek tutuklandı

TIKLAYIN – Şakir Paşa Ailesi dizisinin köşkü kül oldu: Sabotaj ihtimali değerlendiriliyor

TIKLAYIN – CHP’de “bildiri krizi”; 13 milletvekili metnin dilini “ağır” buldu, değişiklikten sonra imzacı sayısı yükseldi iddiası!

TIKLAYIN – İpek Kıraç’ın açtığı vasi davasında, “İnan Kıraç hangi toplantıda olduğunun farkında değildi” belgesi

TIKLAYIN – Merkez Bankası 22 ay sonra faizi indirdi

Related Posts

Saray danışmanına DEM’den sert yanıt

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum’un Türkiye’de ‘siyasi tutsak’ denebilecek kimsenin olmadığını söylediği sözlere DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan’dan yanıt geldi. Bakırhan, “Danışmana danışman diyoruz. Selahattin Demirtaş’a Figen Yüksekdağ’a da siyasi tutsak diyoruz” ifadelerini kullanırken, “Bir taraftan da haklı aslında siyasi rehine mi diyelim o zaman?” dedi.

Resmî Gazete’de bugün (25 Mayıs 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de 25 Mayıs 2025 tarihli kararlar, yönetmelikler ve tebliğler yayımlandı. Peki, Resmi Gazete’de bugün neler var?

Eğitim seviyesi yüksek kadınlar neden kendilerinden daha az eğitimli partnerleri tercih ediyor?

Eğitim seviyesi yüksek kadınlar neden kendilerinden daha az eğitimli partnerleri tercih ediyor?

Bodrumlulardan Limak’a sert tepki: “Halk plajından ve kamu arazilerinden elini çek”

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı kızılağaç Köyü’ndeki Bodrum’un halka açık tek kalan plajı Gerenkuyu’da 249 odalı otel projesi başlatan ve ÇED gerekli değildir raporuna dava açan Bodrumlular ve köylüler bu kez halk plajında eylem ve basın açıklaması yaptı.

Rus ordusu Ukrayna’nın başkentini vurdu

Rusya ordusunun Ukrayna’nın başkenti Kiev’e gerçekleştirdiği geniş çaplı saldırısı sonucu 15 kişi yaralandı.

AB ve ABD arasında yüzde 50 tarife krizi:

AB Komisyonu’nun Ticaretten Sorumlu Üyesi Maros Sefcovic, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, transatlantik ticaret ilişkilerinin tehditlerle değil, karşılıklı saygı temelinde yürütülmesi gerektiğini vurguladı. Açıklama, eski ABD Başkanı …