Barınakta poşetle çöpe atılan köpek yavruları kurtarıldı

Edirne Barınağında Canlı Köpek Yavruları Çöp Konteynerinden Kurtarıldı

Edirne’deki barınağı ziyaret eden bazı hayvanseverler, çöp konteynerini kontrol ettiğinde poşet içinde canlı köpek yavrularını buldu.

Kurtarılan yavrular hemen poşetten çıkarılarak mama ve su verildi. Bu duygusal anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi ve sosyal medya platformlarında paylaşıldı.

Olayın, barınaktaki bir personel tarafından gerçekleştirildiği iddia edilirken, Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın ve Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu olay yerine giderek inceleme yaptılar.

Akın ve Tanrıkulu, hayvansever derneklerinin temsilcileriyle bir araya gelerek taleplerini dinlediler.

Anadolu Ajansı’nın haberine göre, olay hakkında belediye tarafından soruşturma başlatıldı ve ilgili personel görevden alındı. Köpek yavruları ise 22 Dost Eli Derneği tarafından tedavi edilmek üzere bir veterinere götürüldü.

(ANADOLU AJANSI)

Related Posts

BMGK’den Golan Tepeleri kararı

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK), BM’nin Golan Tepeleri’ndeki Ateşkes Gözlem Gücü’nün (UNDOF) görev süresini uzatma kararı aldı. Ayrıca kararda, UNDOF dışındaki tüm gruplara, UNDOF mevzilerini terk etmelerini ve barış gücü askerlerine ait araç, silah ve diğer ekipmanları iade etmeleri çağrısı yapıldı.

Kılıçdaroğlu’ndan Datça affı: Hakkımı helal ediyorum görevi iade edilsin

Eski CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Datça Belediyesi’nin resmi hesabından yapılan paylaşım nedeniyle sosyal medya hesaplarını yöneten Osman Akın’ın işten çıkarıldığı iddiasını üzerine yaptığı paylaşımda “Hakkımı helal ediyorum. Görevine iade edilmesi beni memnun eder” dedi. Kurultay davasının ardından CHP’e yönetimine geri dönme sinyalleri veren Kılıçdaroğlu, “Fonlarla beslenen gazetecileri, trolleri ve gözü dönmüş siyasetçileri ise Allah’ın adaletine ve milletin vicdanına havale ediyorum” vurgusu yaptı.

Özgür Özel: Bugünkü duruşma bir siyasi operasyon

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugünkü kurultay davası sonrası dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ölen annesinin yanında günlerce yalnız kalan bebek kurtarıldı

ABD’nin Phoenix kentinde bir bebeğin annesinin ölümünün ardından günlerce yanında yalnız kaldığı tespit edildi. Polis, ihbar üzerine gittiği evdeki bebeği kurtardı.

Gözler kurultay davasında: CHP Genel Merkezi’nde neler oluyor?

CHP’nin kurultay davası saat 10.00’da başlayacak. Hukukçular ve CHP yönetimi davanın ertelenmesi beklerken ‘mutlak butlan’ ya da ‘kayyum’ kararının da çıkabileceği konuşuluyor.

İşe giderken karşılaştı: Ne olduğunu anlayana kadar akla karayı seçti

Sabah işe gitmek için evinden çıkan bir adam, hayatında belki de bir kez karşılaşabileceği olağanüstü bir manzaraya tanıklık etti.