Dünyanın en büyük oyuncak fuarı 28 Ocak’ta kapılarını açıyor

2025 Spielwarenmesse Fuarı Almanya’da Başlıyor

Dünyanın en büyük oyuncak fuarlarından biri olan Spielwarenmesse, 8 Ocak – 1 Şubat 2025 tarihleri arasında Almanya’nın Nürnberg kentinde düzenlenecek. Fuar, NürnbergMesse GmbH fuar alanında gerçekleştirilecek ve beş gün boyunca devam edecek.

Etkinlikte, oyuncak sektöründeki en son yenilikler, pazar bilgileri ve ilham verici trendler katılımcılara sunulacak.

16 YAŞINDAN KÜÇÜKLER ALINMIYOR

Fuar 165 bin metrekare alanda kurulacak. 68 ülkeden 2 bin 354 firmanın katılacağı fuara, 125 ülkeden 57 bin uzman ziyaretçinin gelmesi bekleniyor. 400’e yakın yeni oyuncağın sergileneceği fuarda Türkiye 64 firmayla temsil edilecek.

1 Şubat 2025 tarihine kadar sürecek fuarda, son teknoloji oyuncaklardan geleneksel ahşap oyuncaklara kadar geniş yelpazeden ürünler meraklıların beğenisine sunulacak. Fuar öncesi yeni oyuncaklar ise basına tanıtılacak. Fuar alanında bilet satılmadığından fuara katılmak isteyenler, biletlerini yalnızca çevrimiçi olarak satın alabiliyor ve 16 yaşından küçükler fuara kabul edilmiyor.

Related Posts

Kadıköy’de güpegündüz gasp: Ev hapsi verildi

İstanbul’un Kadıköy ilçesinde, sohbet eden iki arkadaşın etrafını saran 6 şehir eşkıyası dehşet saçtı.

Musk gözündeki morluğun nedenini açıkladı: Macron’la dalga geçti

DOGE başkanlığı görevine veda etmek için Oval Ofis’e giden Elon Musk’ın gözünün altındaki morluk ve yüz ifadeleri sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Adalet Bakanı Tunç ve kardeşini eleştiren MHP’ye yakın avukat gözaltına alındı

MHP’ye yakınlığıyla bilinen avukat Burak Bekiroğlu, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve kardeşini eleştiren paylaşımlarının ardından gözaltına alındı.

Kırmızı bültenle aranan 4 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, kırmızı bülten ve difüzyon mesajıyla aranan 5 kişi ile ulusal düzeyde aranan 2 kişinin yakalanarak Türkiye’ye iade edildiğini açıkladı.

İddia: Hakan Fidan veya İbrahim Kalın’ın SDG Genel Komutanı Abdi ile görüşmesi gündemde

İddia: Hakan Fidan veya İbrahim Kalın’ın SDG Genel Komutanı Abdi ile görüşmesi gündemde

İBB soruşturması avukatlarından adliye önünde eylem: ‘Soruşturma şeffaf yürütülmeli’

Avukatlar adına yapılan açıklamada, “Millet adına hüküm tesis eden yargı organlarının, İBB dosyasının içeriğini daha fazla kamuoyundan gizlememesini, soruşturma sürecini şeffaf biçimde yürütmesini ve hukuka aykırılıkların giderilerek iddianamenin …