10 Şubat 2025

Güncel Finans Haberleri ve Analizleri – FinansSite

Ekonomi, spor, teknoloji ve daha fazlası! En güncel haberlerle gündemi yakalayın – FinansSite’de her şey anında elinizin altında!

25 yıl hapis cezasıyla aranıyordu! Şehir turu atarken yakalandı

Bursa'da uyuşturucu madde bulundurma, ticareti yapma suçundan 25 yıl hapis cezasıyla aranan 44 ayrı suç kayıtlı şüpheli şehir turu yaparken yakalandı.

Bursa Osmangazi’de Güven Timleri Aranan Şahıslara Yönelik Çalışma Başlattı

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde devriye atan Güven Timleri, aranması olan şahıslara yönelik çalışma başlattı. Uyuşturucu madde bulundurma ve ticareti suçundan 25 yıl hapis cezasıyla aranan M.E.’yi yakalamak için harekete geçen ekipler, şüpheliyi gezmek bahanesiyle turlarken kıskıvrak yakaladı.

İfadeleri alınmak üzere emniyete götürülen M.E., buradaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından mahkemeye sevk edildi. Mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilen M.E.’nin 44 ayrı suç dosyası bulunuyor.

Diyarbakır escort
mardin escort
bursa escort
adana escort
izmir escort
ekmel ekmel